ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Ο λέβητας φυσικού αερίου όπως και όλες οι συσκευές έχει μια διάρκεια ζωής.

Πότε πρέπει να αντικαταστήσω τον λέβητα μου;

Ο λέβητας μου είναι πολύ παλιός και δεν αποδίδει πια Ο λέβητας μου δεν έχει συντηρηθεί σωστά για πολλά χρόνια και χρειάζεται πολύ συχνά επισκευή Πρόκειται για πολύ παλιό μοντέλο και δυσκολεύομαι να βρω ανταλλακτικά κάθε φορά που χρειάζεται Θέλω να αναβαθμίσω ενεργειακά το χώρο μου και να απολαμβάνω όλα τα πλεονεκτήματα ενός νέου λέβητα τελευταίας τεχνολογίας Θέλω να εξοικονομήσω χρήματα επενδύοντας σε μια συσκευή κορυφαίας ενεργειακής κλάσης, φροντίζοντας παράλληλα για το περιβάλλον (στην πραγματικότητα  η χαμηλότερη κατανάλωση αντιστοιχεί σε χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα)

Το να αντικαταστήσετε τον παλιό σας λέβητα (ακόμα και αν λειτουργεί σωστά) έχει πολλά οφέλη: ένας νέος λέβητας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση στο λογαριασμό ενέργειας, μεγάλη άνεση και ευκολία στη χρήση.

Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν είστε σίγουροι για αυτό το βήμα, οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν και να κρίνουν εάν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντικαταστήσετε το λέβητα σας, αναλύοντας σας τους λόγους για τους οποίους μια τέτοια κίνηση είναι για το συμφέρον σας ή όχι τη δεδομένη στιγμή.

Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ώστε να αντικαταστήσω  τον λέβητα μου;

Αρχικά μας καλείτε στο τηλέφωνο 213 0909 909 για να πραγματοποιήσουμε μια δωράν επίσκεψη στο χώρο σας και να συζητήσουμε από κοντά τα δεδομένα και τις δυνατές επιλογές Σε συνέχεια της επίσκεψής μας, σας υποβάλλουμε την οικονομική μας προσφορά για την προμήθεια και αντικατάσταση λέβητα φυσικού αερίου. Στην προσφορά αυτή περιγράφονται αναλυτικά όλα τα βήματα που θα ακολουθήσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση καθώς και τα κόστη αναλυτικά και ο τρόπος πληρωμής τους. Το συνολικό κόστος εξαρτάται τόσο από τον λέβητα που θα επιλέξετε όσο και από την κατάσταση του υφιστάμενου δικτύου θέρμανσης. Σε κάθε περίπτωση, πριν ξεκινήσουμε τις εργασίες, οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί μπορούν να συζητήσουν μαζί σας οποιαδήποτε λεπτομέρεια και να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με το έργο. Εφόσον συμφωνήσουμε, αποφασίζουμε την ημερομηνία έναρξης και λήξης του έργου και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Τι εργασίες πραγματοποιούνται κατά την αντικατάσταση του λέβητα μου;

Ενδεικτικά, κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης πραγματοποιούνται οι κάτωθι εργασίες: Σύνδεση του λέβητα με τη γραμμή του αερίου Σύνδεση λέβητα με το σύστημα θέρμανσης Εγκατάσταση επιτοίχιου λέβητα Σύνδεση του λέβητα με τις παροχές ζεστού νερού Πλήρης ηλεκτρική καλωδίωση της μονάδας Εγκατάσταση αποχέτευσης συμπυκνωμάτων της μονάδας Τοποθέτηση φίλτρου αερίου Τοποθέτηση μαγνητικού φίλτρου για για την κατακράτηση των ρινισμάτων σιδήρου της εγκατάστασης Σύνδεση ψηφιακού ασύρματου θερμοστάτη για τον χειρισμό του λέβητα.  Εργασίες έναυσης και ελέγχου του λέβητα.

Η εγκατάσταση παραδίδεται έτοιμη προς χρήση, ενώ παρέχεται και η σχετική εκπαίδευση για την λειτουργία της στον χειριστή του.Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιεσδήποτε απορίες ή για να ζητήσετε προσφορά, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Αποστολή email. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

8