ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Στην ηλιόλουστη χώρα που ζούμε ένας ηλιακός θερμοσίφωνας δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια αποδοτική και αξιόπιστη επιλογή για το ζεστό νερό χρήσης της οικίας σας.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση και την επισκευή ηλιακών συστημάτων έχοντας τοποθετήσει πολυάριθμα ηλιακά συστήματα τα οποία λειτουργούν απρόσκοπτα και αποδίδουν στους ιδιοκτήτες τους καθημερινά τα οφέλη του ελληνικού ήλιου. Η εγκατάσταση ενός ηλιακού μπορεί να ακούγεται εύκολη υπόθεση αλλά εάν δεν ληφθούν υπόψιν συγκεκριμένες παράμετροι που αφορούν στην εγκατάσταση και στην απόδοσή τους σε βάθος χρόνου, τότε μπορεί να έχουμε έναν μη αποδοτικό ηλιακό θερμοσίφωνα.

Στην εταιρεία μας παρέχουμε μία πλήρη εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις προϋποθέσεις
για την σωστή τοποθέτηση και λειτουργία του όπως: Κατάλληλη κλίση του συλλέκτη για εξασφάλιση μέγιστης ηλιακής έκθεσης Σωστή επιλογή προσανατολισμού του ηλιακού για μέγιστη απόδοση Τοποθέτηση δοχείου διαστολής για αποφυγή υπερπιέσεων και φθοράς του δοχείου Εγκατάσταση φίλτρου για τα άλατα στην παροχή του ηλιακούΕπικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιεσδήποτε απορίες ή για να ζητήσετε προσφορά, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Αποστολή email. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

8