ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΕΒΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης με φυσικό αέριο είναι αρκετά αξιόπιστα, αλλά όπως όλα τα μηχανήματα μπορούν κάποια στιγμή να εμφανίσουν βλάβη.

Είμαστε δίπλα σας για να σας απαλλάξουμε από οποιοδήποτε πρόβλημα, είτε η συσκευή σας είναι εντός εγγύησης είτε εκτός! Η πολυετής μας εμπειρία μας παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να είμαστε σε θέση να επιλύσουμε οποιαδήποτε βλάβη και να σας προτείνουμε την ασφαλέστερη, οικονομικότερη αλλά και πιο αξιόπιστη λύση. Επίσης, φροντίζουμε να έχουμε στη διάθεσή μας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών που μπορεί να χρειαστούν ώστε να αποφύγουμε περιττές καθυστερήσεις παραγγελίας εξαρτημάτων και να επισκευάσουμε το λέβητα σας άμεσα. Τέλος, ακολουθώντας συνεχώς τις τελευταίες εξελίσεις στον τομέα της τεχνολογίας, έχουμε εφοδιαστεί με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα εργαλεία ώστε να μπορούμε να διαγνώσουμε ταχύτερα το πρόβλημα του λέβητα και να τον επισκευάσουμε με σιγουριά και ασφάλεια.

Καλέστε μας στο 213 0909 909 για να κανονίσουμε άμεσα το ραντεβού σας ή συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας.

Καθημερινά λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο από τις 8:00πμ έως 16:00μμ.Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιεσδήποτε απορίες ή για να ζητήσετε προσφορά, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Αποστολή email. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

8