Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑ δραστηριοπείται στο χώρο των ενεργειακών εφαρμογών με βασικό γνώμονα την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης φυσικών ή τεχνητών πόρων και κατά συνέπεια τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των εγκαταστάσεων των οποίων μελετά και φέρει εις πέρας.

Η δεκαπενταετής εμπειρία του κου Καστρίτη Ιωάννη στον τομέα της ενέργειας και των εγκαταστάσεων θέρμανσης, φυσικού αερίου, ηλιακών συστημάτων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας οδήγησαν στη στελέχωση της εταιρείας μας με τη σημερινή της μορφή.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διαστασιολόγηση – μελέτη – εγκατάσταση – συντήρηση - καθαρισμό του συστήματος θέρμανσης, φυσικού αερίου, ηλιακών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με πολυτιμότερα εφόδια την εμπειρία, την υπευθυνότητα και την άρτια τεχνική υποστήριξη για όλη τη διάρκεια ζωής του συστήματος σας.

Όλα τα συνεργεία μας αποτελούνται από πιστοποιημένους και εξειδικευμένους τεχνίτες οι οποίοι παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια που οργανώνονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Στόχος μας είναι η διαρκής ενημέρωση πάνω σε νέες και καινοτόμες τεχνολογίες και η μεταλαμπάδευση της γνώσης μας προς όφελος των υφιστάμενων ή των νέων πελατών μας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας την ιδανική ενεργειακή λύση που αρμόζει στα δεδομένα και στις απαιτήσεις του χώρου τους.

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες των μεγαλύτερων εταιρειών στο χώρο της θέρμανσης, του φυσικού αερίου, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των ηλιακών προσφέροντάς σας λύσεις ποιοτικές, αξιόπιστες και με αντοχή σε βάθος χρόνου, πάντα με τη σωστή και υπεύθυνη συντήρηση που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας.

Μεγαλύτερη μας διαφήμιση αποτελούν οι 100% ικανοποιημένοι πελάτες μας οι οποίοι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας από την αρχική μελέτη & κατασκευή του συστήματος θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης που διαθέτουν έως και την επισκευή & συντήρηση του συστήματος τους μέχρι και σήμερα.

Πάντα κοντά σας προσφέροντας το ιδανικότερο κλίμα, με το λιγότερο κόστος κτήσης και τη χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση.

Δίπλα σας, παντός καιρού!

8