ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

Ζεστασιά και οικονομία που την μοιράζεσαι

Εάν μένετε σε πολυκατοικία και συμφωνείτε από κοινού  να χρησιμοποιήσετε το  φυσικό αέριο ως καύσιμο για την θέρμανση των διαμερισμάτων, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι φαντάζεστε!

Για να συνδεθείτε με το φυσικό αέριο  οι μοναδικές παρεμβάσεις που απαιτούνται είναι οι εξής: Εγκατάσταση σωλήνα τροφοδότησης από τον μετρητή έως το λεβητοστάσιο και Αντικατάσταση του παλιού καυστήρα πετρελαίου με νέο φυσικού αερίου.

Εάν ο λέβητας σας είναι σε καλή κατάσταση δεν είναι απαραίτητη η αλλαγή του. Σε περίπτωση όμως που η απόδοση του είναι μειωμένη εξαιτίας της παλαιότητας και των ρύπων, τότε κρίνεται συμφέρουσα η αντικατάσταση του με νέου τύπου λέβητα για καλύτερη απόδοση αλλά και οικονομία.

Τι κερδίζετε επιλέγοντας το φυσικό αέριο ως μέσο θέρμανσης για την πολυκατοικία σας;

Απελευθερώνεστε από το άγχος της παραγγελίας και της παράδοσης πετρελαίου Κερδίζετε χώρο απομακρύνοντας την δεξαμενή του πετρελαίου Απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές του πετρελαίου στους κοινόχρηστους χώρους. Πληρώνετε όσο καταναλώσετε και αφού το καταναλώσετε Γλιτώνετε τους υπολογισμούς για την κατανομή εξόδων από τα αποθεματικά καυσίμου και την ασυνεννοησία

8