Νέο

Toyotomi Erai Mystery White All Dc Inverter CTN/CTG-271W Κλιματιστικό Τοίχου 24000 BTU A+++/A+++ Με A.I.

SKU:
KLI116
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

Toyotomi Erai Mystery White 24000 BTU

Η νέα σειρά κλιματιστικών Erai με ενσωματωμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία, προσαρμόζοντας τη λειτουργία της στις ιδιαίτερες ανάγκες σας

   • Ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης: για να προσαρμόζεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, στο μέγεθος του δωματίου και στο θερμικό φορτίο, εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

   • Ανεξάρτητη αφύγρανση: Ρυθμίστε το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας μέσω τηλεχειριστηρίου, αποτρέποντας την ξηρότητα και εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια.

   • Ευαισθησία φωτός AutoLED: Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης για έναν ήρεμο ύπνο.

   • Αποστείρωση: Αποστείρωση εσωτερικού στοιχείου στους 55°C, αποτρέποντας τη μούχλα και τους βλαβερούς μικροοργανισμούς.

   • Εξοικονόμηση ενέργειας: Η τεχνολογία inverter προσαρμόζει την ισχύ του συμπιεστή για βέλτιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

   • WiFi Ready: Έλεγχος και προγραμματισμός του κλιματιστικού από απόσταση, μέσω smartphone ή tablet.

Περιλαμβάνεται στη τιμή η εισφορά ανακύκλωσης: 7.24€

1.210,00 €

Περιγραφή

Το κλιματιστικό της εταιρείας TOYOTOMI έχει ισχύ 24000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 35m² έως 55m². 

Η νέα σειρά κλιματιστικών ErΑΙ με ενσωματωμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης προσφέρει μία εξατομικευμένη εμπειρία προσαρμόζοντας τη λειτουργία του στις δικές σας ανάγκες. Συλλέγει συνεχώς πληροφορίες μέσω microchip και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με ευελιξία τις διαφορές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, του μεγέθους του δωματίου και του θερμικού φορτίου προσφέροντάς σας απόλυτη άνεση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Image description for row <?php echo $i; ?> Έξυπνη Αίσθηση Φωτοευαισθησίας AutoLed

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτοευαισθησίας αντιλαμβάνεται αυτόματα τις αλλαγές φωτός του περιβάλλοντος γύρω από τη μονάδα και προσαρμόζει τη φωτεινότητα των ενδείξεων στην εσωτερική μονάδα ώστε να απολαμβάνετε έναν ξέγνοιαστο και ξεκούραστο ύπνο!

Image description for row <?php echo $i; ?> Smart Dry Ανεξάρτητη Λειτουργία Αφύγρανσης

Με τη νέα ανεξάρτητη λειτουργία Αφύγρανσης ρυθμίζετε εσείς το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας μέσω του τηλεχειριστηρίου, δεν ξεραίνεται ο χώρος ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε ενέργεια και απολαμβάνετε την απόλυτη άνεση στο χώρο σας. Ιδανικά επίπεδα υγρασίας και εξοικονόμηση ενέργειας. Σε λειτουργεία ψύξης 40% – 80% και αφύγρανσης 30% – 70%

Image description for row <?php echo $i; ?> Αποστείρωση αέρα με UV και ιονιστή Plasma

Το υπεριώδες φως UV εξολοθρεύει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως ιοί, μικρόβια, βακτήρια, μύκητες, μούχλα ενώ ο νέος ιονιστής Plasma, θετικών και αρνητικών ιόντων, απελευθερώνει πρωτόπλασμα για την αποστείρωση και απολύμανση του χώρου και καταπολεμά αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές. Απολαύστε μια καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο και μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας.

Image description for row <?php echo $i; ?> Λειτουργεία Αποστείρωσης Self Clean 55°C

Αποτελεσματικός αυτοκαθαρισμός που αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και βλαβερών μικροοργανισμών, χαρίζοντας καθαρό και φρέσκο αέρα στο χώρο μέσω της αποστείρωσης του εσωτερικού στοιχείου που πραγματοποιείται στους 55°C. Για προστασία από ακραία χαμηλές θερμοκρασίες και απρόσκοπτη λειτουργεία ακόμα και στους -25°C.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Toyotomi
Προδιαγραφές
Εγγύηση 10 Χρόνια