Νέο

Toyotomi Izuru eco II TRN/TRG-2171ZR DC Inverter Κλιματιστικό Τοίχου 24000 BTU A++/A+ με Ιονιστή και WiFi

SKU:
KLI128
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

Toyotomi Izuru Eco II 24000 BTU

Οι υψηλές αποδόσεις, η χαμηλή κατανάλωση και οι πολλές λειτουργίες άνεσης καθιστούν το Izuru Eco II μια μοναδική επιλογή, εντυπωσιάζοντας με τις έξυπνες λειτουργίες του, την τεχνολογία voice control και τα προηγμένα φίλτρα που προσφέρουν καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα:

   • Voice Control: Ελέγξτε το κλιματιστικό σας με τη φωνή σας μέσω των Voice assistants.

   • Ψυκτικό Μέσο R32: Φιλικό προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμο και υψηλής απόδοσης ψυκτικό υγρό.

   • WiFi: Δυνατότητα ρύθμισης μέσω smartphone ή tablet.

   • I SENSE: Έξυπνος αισθητήρας στο χειριστήριο για ιδανική θερμοκρασία.

   • Smooth Start: Προστασία του ηλεκτρικού πίνακα κατά την εκκίνηση.

   • Αυτοδιαγνωστικό Σύστημα Βλαβών: Εύκολος εντοπισμός βλάβης μέσω αυτοδιαγνωστικού συστήματος.

Περιλαμβάνεται στη τιμή η εισφορά ανακύκλωσης: 7.18€

1.140,00 €

Περιγραφή

Το κλιματιστικό της εταιρείας TOYOTOMI έχει ισχύ 24000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 35m² έως 55m². 

Η σειρά Izuru Eco II DC Inverter TRN/TRG-2171ZR της TOYOTOMI προσφέρει προηγμένη τεχνολογία και υψηλή απόδοση, με ενεργειακές κλάσεις Α++ σε ψύξη και Α+ σε θέρμανση. Ενσωματώνει την τεχνολογία SMARTCLIMA, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας από απόσταση μέσω WiFi ή κεντρικού ενσύρματου χειριστηρίου, χρησιμοποιώντας το κινητό ή το tablet σας.

Image description for row <?php echo $i; ?> Λειτουργία I Sense

Στην κλιματιστική μονάδα υπάρχουν 2 αισθητήρες θερμοκρασίας. Ο ένας βρίσκεται επάνω στην εσωτερική μονάδα και καθορίζει την προεπιλεγμένη θερμοκρασία και ο δεύτερος βρίσκεται επάνω στο τηλεχειριστήριο και προσφέρει τη δυνατότητα της εναλλακτικής ρύθμισης θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία του χώρου διαφέρει αναλόγως του ύψους, έτσι επιλέγοντας την έξυπνη λειτουργία I Feel η θερμοκρασία που έχετε επιλέξει θα διατηρείται με βάσει τη θέση του τηλεχειριστηρίου, δηλαδή τη δική σας θέση και όχι με βάσει τη θερμοκρασία, που επικρατεί επάνω στην εσωτερική μονάδα.

Image description for row <?php echo $i; ?> TOYOTOMI smartClima

Διαχειριστείτε παραπάνω από μια συσκευές από απόσταση, μέσω WiFi ή κεντρικού ενσύρματου χειριστηρίου και δημιουργήστε ένα έξυπνο κλίμα από απόσταση.

Image description for row <?php echo $i; ?> Λειτουργία Voice Control

Ελέγξτε το κλιματιστικό σας χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας! Μιλήστε του και αυτό θα ανταποκριθεί στις εντολές σας μέσω των Voice assistants! Τώρα το κλιματιστικό σας είναι μέρος του smart home και η χρήση του γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Image description for row <?php echo $i; ?> Ψυκτικό μέσο R32

Η ΤΟΥΟΤΟΜΙ, πιστή στην οδηγία EcoDesign για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, εντάσσει τη σειρά Izuru Eco II στο R32. Το νέο αυτό απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό, ανακυκλώνεται εύκολα & επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Image description for row <?php echo $i; ?> Λειτουργία WiFi

Επιλέξτε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε την επιθυμητή λειτουργία και ενεργοποιήστε το κλιματιστικό σας εύκολα μέσω του κινητού ή του tablet σας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Toyotomi
Προδιαγραφές
Εγγύηση 10 Χρόνια