Νέο

Toyotomi Kuro All Dc Inverter TKN/TKG-628R32 Κλιματιστικό Τοίχου 9000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi

SKU:
KLI121
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

Toyotomi Kuro 9000 BTU

Το Kuro All DC Inverter είναι το απόλυτο κλιματιστικό της νέας εποχής, συνδυάζοντας υψηλές αποδόσεις, εξοικονόμηση ενέργειας και προηγμένες λειτουργίες για απόλυτη άνεση και ευκολία:

   • Voice Control: Ελέγξτε το κλιματιστικό σας με τη φωνή σας μέσω των Voice assistants.

   • Ψυκτικό Μέσο R32: Φιλικό προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμο και υψηλής απόδοσης ψυκτικό υγρό.

   • WiFi: Δυνατότητα ρύθμισης μέσω smartphone ή tablet.

   • I SENSE: Έξυπνος αισθητήρας στο χειριστήριο για ιδανική θερμοκρασία.

   • Smooth Start: Προστασία του ηλεκτρικού πίνακα κατά την εκκίνηση.

   • Αυτοδιαγνωστικό Σύστημα Βλαβών: Εύκολος εντοπισμός βλάβης μέσω αυτοδιαγνωστικού συστήματος.

Περιλαμβάνεται στη τιμή η εισφορά ανακύκλωσης: 5.51€

776,00 €

Περιγραφή

Το κλιματιστικό της εταιρείας TOYOTOMI έχει ισχύ 9000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 13m² έως 18m². 

Η σειρά Kuro All DC Inverter ΤΚΝ/ΤΚG-628R32 της TOYOTOMI προσφέρει προηγμένη τεχνολογία και υψηλή απόδοση, με ενεργειακές κλάσεις Α+++ σε ψύξη και Α++ σε θέρμανση. Ενσωματώνει την τεχνολογία SMARTCLIMA, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας από απόσταση μέσω WiFi ή κεντρικού ενσύρματου χειριστηρίου, χρησιμοποιώντας το κινητό ή το tablet σας.

Image description for row <?php echo $i; ?> Λειτουργία I Sense

Στην κλιματιστική μονάδα υπάρχουν 2 αισθητήρες θερμοκρασίας. Ο ένας βρίσκεται επάνω στην εσωτερική μονάδα και καθορίζει την προεπιλεγμένη θερμοκρασία και ο δεύτερος βρίσκεται επάνω στο τηλεχειριστήριο και προσφέρει τη δυνατότητα της εναλλακτικής ρύθμισης θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία του χώρου διαφέρει αναλόγως του ύψους, έτσι επιλέγοντας την έξυπνη λειτουργία I Feel η θερμοκρασία που έχετε επιλέξει θα διατηρείται με βάσει τη θέση του τηλεχειριστηρίου, δηλαδή τη δική σας θέση και όχι με βάσει τη θερμοκρασία, που επικρατεί επάνω στην εσωτερική μονάδα.

Image description for row <?php echo $i; ?> TOYOTOMI smartClima

Διαχειριστείτε παραπάνω από μια συσκευές από απόσταση, μέσω WiFi ή κεντρικού ενσύρματου χειριστηρίου και δημιουργήστε ένα έξυπνο κλίμα από απόσταση.

Image description for row <?php echo $i; ?> Λειτουργία Voice Control

Ελέγξτε το κλιματιστικό σας χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας! Μιλήστε του και αυτό θα ανταποκριθεί στις εντολές σας μέσω των Voice assistants! Τώρα το κλιματιστικό σας είναι μέρος του smart home και η χρήση του γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Image description for row <?php echo $i; ?> Ψυκτικό μέσο R32

Η ΤΟΥΟΤΟΜΙ, πιστή στην οδηγία EcoDesign για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, εντάσσει τη σειρά KURO στο R32. Το νέο αυτό απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό, ανακυκλώνεται εύκολα & επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Image description for row <?php echo $i; ?> Λειτουργία WiFi

Επιλέξτε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε την επιθυμητή λειτουργία και ενεργοποιήστε το κλιματιστικό σας εύκολα μέσω του κινητού ή του tablet σας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Toyotomi
Προδιαγραφές
Εγγύηση 10 Χρόνια