Πολιτική Επιστροφών

Το thermoenergia.gr σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω των εκτενών περιγραφών που αναρτά στο σύνολο των προϊόντων του αλλά και μέσω των πολλαπλών εικόνων ανά προϊόν, των οποίων αναρτά στις σελίδες του, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας, με την προϋπόθεση ότι στην οθόνη σας δεν έχουν πειραχτεί οι στάνταρ ρυθμίσεις.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, που δεν έχουν την δυνατότητα της φυσικής επαφής με το προϊόν , και να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους,

Έχει προηγηθεί επικοινωνία με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την ενημέρωση της διαδικασίας επιστροφής.

Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής προς επιστροφή

Για να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε μεσω e-mail στο } αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας την ημερομηνία αγοράς καθώς επίσης και την αιτιολογία της επιστροφής του προϊόντος ή τηλεφωνικά στο 213 0909 909 και να ενημερώσετε τον αρμόδιο υπάλληλο για ότι αφορά το προς επιστροφή προϊόν.

Αν παραλαμβάνετε μέσω courier, σε αυτήν την περίπτωση:

Συσκευάζετε το προϊόν, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή (ΠΡΟΣΟΧΗ το προϊόν ταξιδεύει με δική σας ευθύνη).

Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς του προϊόντος ( σε περίπτωση τιμολογίου είναι απαραίτητη η έκδοση δελτίου αποστολής προς επιστροφή από εσάς) και ένα έγγραφο που θα αναγράφεται ο αριθμός λογαριασμού για την επιστροφή του καταβληθέντος ποσού.

Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπ’ όψιν μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί κάποιον από του παραπάνω όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεση σας μέσω τηλεφώνου στο

213 0909 909 ή μέσω e-mail στο epistrofes@thermoenergia.gr

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ), αν και από τη δική μας πλευρά ελέγχουμε τα προϊόντα προτού αποσταλούν. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 213 0909 909 ή στο info@thermoenergia.gr.

Μόλις επιστρέψει το προϊόν πίσω σε εμάς στέλνουμε κατευθείαν το καινούριο(εάν πρόκειται για αλλαγή) ή τα χρήματα σας (εάν πρόκειται για επιστροφή).

 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στο info@thermoenergia.gr