ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

Με το φυσικό αέριο και την χρήση αυτόνομου ατομικού λέβητα για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης επιτυγχάνετε την μέγιστη εξοικονόμηση σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης αλλά και την απόλυτη ανεξαρτησία του διαμερίσματός σας εάν πρόκειται για πολυκατοικία.

Ο νέος λέβητας είναι πολύ μικρών διαστάσεων και τοποθετείται συνήθως στο μπαλκόνι ή και μέσα στο σπίτι και συνδέεται με τις υπάρχουσες σωληνώσεις θέρμανσης και ζεστού νερού που υπάρχουν εγκατεστημένες στο διαμέρισμα. Επίσης, εγκαθίσταται σωλήνας παροχής από τον μετρητή του φυσικού αερίου μέχρι τον λέβητα για την τροφοδότηση.

Εμείς μεριμνούμε ώστε να δημιουργηθεί η λιγότερη δυνατή αναστάτωση στο διαμέρισμά σας και φροντίζουμε για την καλαίσθητη τοποθέτηση και εγκατάσταση μέχρι και της τελευταίας βίδας. Εσείς απολαμβάνετε από εδώ και στο εξής αποδοτική και οικονομική θέρμανση σε όλους τους χώρους της οικίας σας απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ζεστό νερό και μαγείρεμα πλέον περνάνε σε άλλο επίπεδο ευκολίας και άνεσης καθώς απολαμβάνετε αδιάκοπη και ασύγκριτα οικονομική παραγωγή ζεστού νερού χρήσης απλά με το άνοιγμα της βρύσης σας και οικονομικό μαγείρεμα χωρίς προθέρμανση, εκμεταλλευόμενοι την αμεσότητα της φλόγας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι μεγαλύτεροι Σεφ μαγειρεύουν με αέριο.

 

Μπορώ να έχω αυτόνομη θέρμανση στο διαμέρισμά μου;

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που παρατηρούνται προβλήματα στη συνεννόηση των κατοίκων μιας πολυκατοικίας καθώς δυσκολεύονται να συμφωνήσουν και να βρουν μια κοινή γραμμή όσον αφορά τη θέρμανση των σπιτιών τους εξ αιτίας των διαφορετικών συνηθειών και προγραμμάτων της καθημερινότητας του κάθε νοικοκυριού.

Ευτυχώς πλέον υπάρχουν λύσεις, να επιλέγει ο κάθε ιδιοκτήτης τον δικό του τρόπο θέρμανσης και να αυτονομείται, χωρίς να δημιουργούνται προστριβές και προβλήματα με τους συνιδιοκτήτες της πολυκατοικίας.

Το φυσικό αέριο είναι η πλέον βέλτιστη λύση καθώς έτσι εξασφαλίζεται άνετα, εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά πλήρης ανεξαρτοποίηση από το κεντρικό σύστημα θέρμανσης, απολαμβάνοντας τόσο τη θερμοκρασία που επιθυμούμε στο χώρο μας αλλά και μόνιμα ζεστό νερό χρήσης απλώς με το άνοιγμα της βρύσης, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να φροντίσει για αυτό από πριν.

Απολαύστε ελεύθερα τα οφέλη μιας αυτόνομης θέρμανσης φυσικού αερίου και δώστε στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα την άνεση και την σιγουριά που τους αξίζουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιεσδήποτε απορίες ή για να ζητήσετε προσφορά, καλέστε μας στο 2130909909 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: Πέτρου Ράλλη 343, Νίκαια 18450

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ: 2130909909

EMAIL: info@thermoenergia.gr


Παρακαλούμε εισαγετε τα γραμματά και τους αριθμούς που βλέπετε παρακάτω