ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η χρήση του φυσικού αερίου έχει διεισδύσει και στους επαγγελματικούς χώρους τα τελευταία χρόνια με εξαιρετικά οφέλη σε οικονομία, άνεση και αξιοπιστία. Εμφανίζεται με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και εκθετικά αυξανόμενο επαγγελματικό κοινό, το οποίο επιλέγει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της επιχείρησής του χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το φυσικό αέριο.

Οι χρήσεις του φυσικού αερίου σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολυάριθμες λόγω της εξοικονόμησης, της άνεσης αλλά και της αξιοπιστίας που προσφέρουν. Οι συσκευές που το συνοδεύουν γίνονται το δεξί χέρι κάθε επαγγελματία μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας, όπως για παράδειγμα των βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Παρακάτω παρουσιάζονται συνοπτικά οι χρήσεις του φυσικού αερίου σε επαγγελματικό επίπεδο ανά κατηγορία:

Θέρμανση

 

Χρησιμοποιήστε το φυσικό αέριο για την θέρμανση των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών χώρων επιτυγχάνοντας άνεση για τους εργαζομένους σας αλλά και τους πελάτες σας στο χαμηλότερο κόστος σε σχέση με αντίστοιχα συστήματα πετρελαίου ή ρεύματος.
Ενδεικτικά η θέρμανση μπορεί να επιτευχθεί με:

1. Κάτοπτρα ακτινοβολίας υψηλής απόδοσης ιδανικά για εξωτερικούς χώρους

2. Αερόθερμα φυσικού αερίου για εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους

3. Ατομικό επίτοιχο λέβητα και θερμαντικά σώματα ή Fan Coils

4. Αερολέβητες φυσικού αερίου για μεγαλύτερες εφαρμογές


Ζεστό νερό χρήσης

 

Εξασφαλίστε αδιάκοπη παροχή ζεστού νερού χρήσης απροβλημάτιστα και με πολύ χαμηλό κόστος. Ανάλογα με την εφαρμογή και τις απαιτήσεις της, η δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού μέσω του φυσικού αερίου ποικίλλει. Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά τους τρόπους παραγωγής ζεστού νερού:

1. Με ταχυθερμαντήρα άμεσης παραγωγής ζεστού νερού κατόπιν ζήτησης

2. Με αυτόνομο μπόιλερ αερίου για αποθήκευση και μεγάλη διαθεσιμότητα σε λίτρα ζεστού νερού έτοιμα προς χρήση.

3. Με λέβητα αερίου και έμμεσα θερμαινόμενο μπόιλερ για μεγαλύτερες ποσότητες σε λίτρα έτοιμου ζεστού νερού προς χρήση.

Μαγείρεμα και ψήσιμο

 

Στο κομμάτι του μαγειρέματος και του ψησίματος με το φυσικό αέριο έχουμε να επιλέξουμε μέσα από μία τεράστια γκάμα συσκευών που θα λύσουν τα χέρια και του πιο απαιτητικού Σεφ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι στις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές κουζίνες εστιατορίων στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, το φυσικό αέριο κυριαρχεί γιατί με την χρήση του πετυχαίνουμε νόστιμες συνταγές και δημιουργίες, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας κατά το μαγείρεμα χωρίς να χρειαζόμαστε προθέρμανση και μειώνοντας τους χρόνους μαγειρέματος σε εντυπωσιακό βαθμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιεσδήποτε απορίες ή για να ζητήσετε προσφορά, καλέστε μας στο 2130909909 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: Πέτρου Ράλλη 343, Νίκαια 18450

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ: 2130909909

EMAIL: info@thermoenergia.gr


Παρακαλούμε εισαγετε τα γραμματά και τους αριθμούς που βλέπετε παρακάτω