ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

 

1. Ζεσταθείτε με ασφάλεια!

 

Το φυσικό αέριο είναι απόλυτα φιλικό καύσιμο και δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα (CO). Είναι αρκετά ελαφρύτερο από τον αέρα και σε περίπτωση διαρροής φεύγει ψηλά στην ατμόσφαιρα καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την δημιουργία εκρηκτικού μείγματος. Σημαντική ασφάλεια παρέχεται και από τις συσκευές φυσικού αερίου, που σε περίπτωση διαφυγής ή σε περίπτωση που σβήσει η φλόγα της συσκευής, ο ειδικός μηχανισμός που διαθέτουν διακόπτει αυτόματα την παροχή του για 100% ασφάλεια.

 

2. Συνδεθείτε με την οικονομία!

 

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να μειώσετε το κόστος θέρμανσης του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, το φυσικό αέριο είναι η σωστή επιλογή! Με τη χρήση του φυσικού αερίου επιτυγχάνεται ομοιόμορφη και αποτελεσματική θέρμανση του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε έως και 50% στην ετήσια κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με έναν συμβατικό καυστήρα πετρελαίου.

 

3. Φιλικό εκ φύσεως!

 

Το φυσικό αέριο είναι μείγμα υδρογονανθράκων σε αέρια μορφή και αποτελείται κυρίως από μεθάνιο σε ποσοστό 85%. Είναι αρκετά καθαρότερο σε σχέση με άλλα καύσιμα, χωρίς προσμίξεις και θειούχα συστατικά. Εξαιτίας αυτής της καθαρότητας πετυχαίνουμε τέλεια καύση στις συσκευές αερίου και κατά συνέπεια έχουμε μειωμένες εκπομπές ρύπων και αιθάλης, βοηθώντας έτσι στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και της όξινης βροχής.

 

4. Αλλάξτε ποιότητα ζωής!

 

Το φυσικό αέριο κάνει την καθημερινότητά σας απολαυστικά απλή και εύκολη!
Είναι άμεσα και πάντα διαθέσιμο προς χρήση απλά με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να χρειάζεται να το προπαραγγείλετε όπως το πετρέλαιο θέρμανσης.
Προσφέρει ενιαία θέρμανση στους χώρους και άφθονο ζεστό νερό απλά με το άνοιγμα της βρύσης και όλα αυτά με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.
Επιπλέον, συνδέοντας και την κουζίνα σας με το φυσικό αέριο μπορείτε να μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα χωρίς προθέρμανση.

 

5. Ενέργεια που εμπιστεύεσαι!

 

Χωρίς προπληρωμές και αμφιλεγόμενες μετρήσεις το φυσικό αέριο εγγυάται ακρίβεια στην χρέωση κατανάλωσης και μάλιστα πληρώνετε ακρίβως όσο καταναλώσατε και όχι πριν το καταναλώσετε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιεσδήποτε απορίες ή για να ζητήσετε προσφορά, καλέστε μας στο 2130909909 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: Πέτρου Ράλλη 343, Νίκαια 18450

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ: 2130909909

EMAIL: info@thermoenergia.gr


Παρακαλούμε εισαγετε τα γραμματά και τους αριθμούς που βλέπετε παρακάτω